Stig Remøy, Olympic Ship AS.
(Foto: Anne-Mari Tomasgard)

Stig Remøy, Olympic Ship AS. Foto: Anne-Mari Tomasgard

Fullfører finansiell restrukturering

Gledelige nyheter fra Olympic

Er i mål med den finansielle restruktureringen som selskapet har jobbet med i over et halvt år.

Olympic Ship AS (Olympic) er nå i mål med den finansielle restruktureringen som selskapet har jobbet med siden starten av juli i fjor. Det melder selskapet i en pressemelding.

– Vi er godt fornøyd med endelig å ha kommet i havn etter en lang og krevende prosess, sier CEO i Olympic Shipping AS, Stig Remøy, i pressemeldingen.

Les også: Krav på halv milliard etter Stig Remøy-konkurs

Robust struktur

Olympic har sammen med kreditorene jobbet intenst for å finne en ny gjeldshåndteringsplan for selskapet og dets datterselskaper. Restruktureringen sikrer en ny og robust finansiell struktur for selskapet.

– Denne løsningen sikrer også driften dersom utviklingen i markedene skulle bli svakere enn ventet. Vi vil takke alle kreditorer og interessenter som har jobbet med oss på en konstruktiv måte gjennom den siste tiden, sier Remøy.

Etter at den finansielle restruktureringen nå er på plass, vil det nye hovedselskapet Olympic Subsea ASA framstå som et rendyrket subseaselskap med en moderne og slagkraftig flåte.

Les også: Olympic Ship enige med kreditorene

Siste detaljer avklart

I desember meldte Olympic at selskapet hadde støtte fra alle interessenter for en finansiell restrukturering. Sluttføringen av refinansieringen var på det tidspunktet avhengig av en rekke standardbetingelser, som godkjenning fra obligasjonseiermøtet samt nye avtaler med relevante parter i saken.

Alle kravene er nå tilfredsstilt, finansieringsavtalene med de sikrede långiverne har blitt justert og nye avtaler med obligasjonseierne er inngått.

 

Meir å lese på Herøynytt:
Leses nå:

Ni får reise frå Murmansk i dag

Ni av mannskapet på den arresterte reketrålaren Remøy i dag startar på heimreisa.

Reketrålar frå Herøy ligg framleis i Murmansk og ventar på å få sleppe fri

Milliontap for «Remøy»

Den fastlåste situasjonen for reketrålaren «Remøy» er dramatisk. Mannskap og reiarlag taper ein halv million kroner i fangstinntekter per dag.

Remøy i russisk arrest skal få nytt mannskap

Organisasjonen Fiskebåt jobber for å bytte ut deler av mannskapet på reketråleren Remøy. Den har ligget i Murmansk siden 10. mai da den ble tatt i arrest.

Person skadd i ulykke

Naudetatane rykker ut til Drageskaret i Sande kommune.